Miloš Dub
Rebel Chef
V učení v hotelu Diplomat, kdy jsme v prvním ročníku dostávali za úkol jen loupat cibule a krájet zeleninu jsem mistrovi sdělil, že jsem přišel vařit a pokud mě nezačnou učit, chodit tam nebudu. Tento přístup mi už zůstal, proto si troufám říkat Rebel-Chef.
Ambice mi zůstaly a od 21 let dělám šéfkuchře. Prošel jsem několika pražskými restauracemi, reprezentoval jsem Českou republiku na veletrzích v celé Evropě. Rád se stále učím a zkouším nové neotřelé kombinace chutí. Mám svůj styl a v jídle je pro mě na prvním místě čerstvost a kvalita.
Když nejsem v kuchyni, pravděpodobně mě potkáte na silnici na dvou kolech, čistím si hlavu na mém bajku Harley Davidson. Mám rád tetování, hudbu, hraju na kytaru a cestuji.
Osobně mám rád italskou tradiční kuchyni, stejky a českou kuchyni s moderním nádechem.
REBEL CHEF je cateringová společnost, která vlastně vznikla díky pandemii Covid 19 v roce 2020. Většinu profesního života jsem pracoval jako šéfkuchař a když jsem najednou březnu 2020 přišel o práci a do restaurací se nesmělo, řekl jsem si když nemůže hora k Mohamedovi, musí Mohamed k hoře. A bylo to nejlepší rozhodnutí co jsem mohl udělat. Dnes, už máme několikaletou zkušenost s pořádáním všemožných rautů, oslav, svatebních hostin, teambuildingů, vánočních večírků, kurzů vaření a vlastně všeho co vás jen napadne. Budeme moc rádi, když se staneme vaším parťákem při pořádání jakékoliv akce.