Miloš Dub
Rebel-Chef

V učení v hotelu Diplomat, kdy jsme v prvním ročníku dostávali za úkol jen loupat cibule a krájet zeleninu jsem mistrovi sdělil, že jsem přišel vařit a pokud mě nezačnou učit, chodit tam nebudu. Tento přístup mi už zůstal, proto si troufám říkat Rebel-Chef. 

Ambice mi zůstaly a od 21 let dělám šéfkuchře. Prošel jsem několika pražskými restauracemi, reprezentoval jsem Českou republiku na veletrzích v celé Evropě. Rád se stále učím a zkouším nové neotřelé kombinace chutí. Mám svůj styl a v jídle je pro mě na prvním místě čerstvost a kvalita. Rád vařím přátelům, a tak vlastně vznikl i Rebel-Chef.

Když nejsem v kuchyni, pravděpodobně mě potkáte na silnici na dvou kolech, čistím si hlavu na mém bajku Harley Davidson. Mám rád tetování, hudbu, hraju na kytaru a cestuji. 

Osobně mám rád italskou tradiční kuchyni, stejky a českou kuchyni s moderním nádechem. 

Lásce a vaření se oddávejte bez ohledu na nebezpečí
Dalajláma